Huawei LUNA

Kicsi de nagyon erős!

Energiatárolás hatékonyan...

A LUNA platformra épülő Huawei Battery System egy korszerű energiatárolási megoldás, amely lehetővé teszi a megújuló energiaforrások hatékony és megbízható integrálását az elektromos hálózatba. Az akkumulátorrendszert úgy tervezték, hogy moduláris, skálázható és rugalmas legyen, így sokféle alkalmazásra alkalmas, a lakosságitól az ipariig. A Huawei akkumulátorrendszer egyik legfontosabb előnye a nagy energiasűrűség, amely kisebb helyigényt és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a telepítés során. A rendszer fejlett akkumulátorkezelési algoritmusokkal is rendelkezik, amelyek optimalizálják a töltési és kisütési ciklusokat az akkumulátor élettartamának és teljesítményének maximalizálása érdekében. A Huawei akkumulátorrendszer integrálható napelemes PV rendszerekkel, szélturbinákkal vagy más megújuló energiaforrásokkal, így átfogó energiagazdálkodási rendszert hozhat létre. A rendszer úgy konfigurálható, hogy a termelési csúcsidőszakokban termelt többletenergiát tárolja, és nagy igény esetén felszabadítsa, csökkentve ezzel a hálózati energiaigényt és az energiaköltségeket. Ezenkívül a Huawei akkumulátorrendszer számos fejlett funkciót kínál, többek között: Intelligens energiagazdálkodás: Az akkumulátorrendszer mesterséges intelligencia-algoritmusokat használ az energiafogyasztási minták elemzésére és az energiafelhasználás optimalizálására, csökkentve a pazarlást és javítva a hatékonyságot. Távfelügyelet és vezérlés: A rendszer a LUNA platformon keresztül távolról is felügyelhető és vezérelhető, lehetővé téve az energiafelhasználás és a teljesítmény valós idejű nyomon követését. Biztonságos és megbízható működés: A rendszert olyan biztonsági funkciókkal tervezték, mint például a túltöltés és a túltöltés elleni védelem, valamint a fejlett hűtőrendszerek a biztonságos és megbízható működés érdekében. Könnyű telepítés és karbantartás: A Huawei akkumulátorrendszer moduláris felépítése megkönnyíti a telepítést és karbantartást, a működés minimális megszakítása mellett. Összességében a Huawei akkumulátorrendszer egy sokoldalú, hatékony és megbízható energiatárolási megoldás, amely segíthet a vállalkozásoknak és a lakástulajdonosoknak csökkenteni energiaköltségeit, javítani az energiahatékonyságot és csökkenteni szénlábnyomukat. Fejlett funkcióival és rugalmas kialakításával a Huawei akkumulátorrendszer okos választás mindazok számára, akik a megújuló energiaforrásokat szeretnék integrálni energiagazdálkodási stratégiájukba.

Összesen 30 kW Akku kapacitás / inverter

Még több energia tárolás...

Egyszerre akár két töltésvezérlőt is táplálhat egyetlen inverter. Ilyenkor osztott teljesítménnyel töltjük a két tárolót illetve egyidejűleg el is láthatjuk fogyasztóinkat energiával.

Annyira esztétikus...

Nem csupán csúcstechnológia, de bárhová jól beilleszkedik. Elhelyezése kültérben és beltérben is megoldható. Moduláris kialakításának köszönhetően ez a rendszer nem foglal sok helyet és könnyedén bővíthető.

Nagyon biztonságos

A Huawei Luna akkumulátorrendszer lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátorokat használ. A LiFePO4 kémia nagy energiasűrűségéről, hosszú élettartamáról és kiváló biztonsági profiljáról ismert, ami megfelelő választássá teszi az energiatárolási alkalmazásokhoz. A Huawei Luna rendszerben használt LiFePO4 akkumulátorokat is fejlett hőkezelési rendszerekkel és biztonsági érzékelőkkel tervezték, hogy megakadályozzák a túlmelegedést, a rövidzárlatokat és más biztonsági veszélyeket. Összességében a Huawei Luna rendszerben használt LiFePO4 akkumulátorok megbízható, biztonságos és hatékony energiatárolási megoldást nyújtanak otthonok és vállalkozások számára.t.

Kérjen tőlünk helyszíni felmérést és tájékoztatást

Integrálás fűtési rendszerhez

Napelemes rendszereink könnyen összekapcsolható hőszivattyús vagy klímás fűtési rendszerekkel. Természetesen a klímával jobb fűtési és hűtési hatékonyságot lehet elérni és még a kivitelezési költség is alacsonyabb. Klíma telepítéssel kapcsolatban szintén tudunk önnek segíteni.